29 Ekim Cumhuriyet Yürüyüşü...(Ekim 2011)

Özel Neva İlköğretim Okulu 29 Ekim Cumhuriyet  Bayramı  etkinliklerine  "Doğançay  Doğa  Yürüyüşü"nü de ekledi.6. sınıf  öğrencilerinin katıldığı  yürüyüşe,Beden  Öğretmenimiz  Hüseyin Kılıçarslan  rehberlik  etti.Doğa  yürüyüşü,grubumuzun okuldan  uğurlanmasıyla,saat  10.00'da başladı.Sakarya'nın  en  güzel  doğa  harikası olan Doğançay'da,eski  tren istasyonunu  ve asırlık  çınarlarını  gezip  gördükten  sonra,köy  yolundan araçlarıyla devam  edip,patikanın  girişinde hazırlıklarını tamamlayıp  yürüyüşe  başladılar.Oldukça  keyifli bir  patika  tırmanışından  sonra  köy yolunda  yürüyüşlerine  devam  ettiler.Kamp  alanına  ulaştıklarında,köftelerini  pişirip  afiyetle  yediler.Yorgunluklarını  arkada  bırakıp,birçok  güzel  hatırayla birlikte,dönüş  için  yola  koyuldular...

Konuyla İlgili Fotoğraflar

29 Ekim Cumhuriyet Yürüyüşü